top of page
legyező.png
Betonfal

Beton recepcióspult, bárpult

Microbond designbeton bevonat kivételes tulajdonságainak köszönhetően attraktívan használható beton recepcióspultok kivitelezése során. Egyedi kinézetével biztosan felejthetetlen interior élményt nyújt ügyfeleinek, vendégeinek. 

 

Mikrocement pult előnyei

A mikrocement pult előnyei közül kiemelendő a tartósság, karbantarthatóság, könnyű takaríthatóság. Népszerű választás cégek, szolgáltatók recepcióspultjaként, kávézók, szórakózóhelyek kiszolgálópultjaként  

 

látszóbeton bárpult.png

Egyedi, logózható megjelenés

A mikrocement pult előnyei közül kiemelendő a tartósság, karbantarthatóság, könnyű takaríthatóság. Népszerű választás cégek, szolgáltatók recepcióspultjaként, kávézók, szórakózóhelyek kiszolgálópultjaként. Többféle technikával logózható, feliratozható a mikrocement bevonat, ezáltal emlékezetes, profi megjelenést biztosít a cégnek. 

Könnyen takarítható pult felület

A közületi bevonatok, burkolatok egyik legfontosabb szempontja, hogy a választott burkolat könnyen takarítható legyen. A takarítás nem csak a napi portörlésre értendő, hanem fontos, hogy olyan felületet válasszunk, amely könnyen zsírtalanítható, vízhatlan. A designbeton egy könnyen takarítható pult felület, mely az alkalmazott impregnálószereknek köszönhetően egy matt, selyemfényű lakkréteget képez a felületen, ellenállóvá téve azt. 

Ellenálló pult, közületi felhasználásra

A beton hatású felületek a közhiedelemmel ellentétben nem kezeletlen, nedvszívó felületek, a mikrocement bevonatokat a beton rétegek felvitelét követően impregnálni szükséges. Az impregnálási rendszer több lépcsőből áll, így a felület egyszerre áll ellen a vegyi és mechanikai sérüléseknek, így a végeredmény egy ellenálló pult, közületi felhasználásra. 

Egészségre nem káros pult bevonat

Sok iparágban, alapvető elvárás az az egészségre nem káros alapanyagok használata, még az építőanyagokat illetően is. Mikrocement rendszereink VOC mentesek, így emberre, állatra nem károsak, élelmiszerrel érintkezhetnek. Egészségre nem káros pult bevonatként javasoljuk alkalmazását kávézókban, éttermekben, szépségszalonokban, orvosi rendelőkben.

Ajánlott általános rétegrend -
recepcióspult esetén

0.) Felület előkészítés:

Az aljzatnak szilárdnak, síknak, és tisztának (olaj-, zsír-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie, repedések és hibák nélkül.

1) Ercole

 2 réteg Ercole felhordása glettvassal, minden réteg előtt és után csiszolás

2) Microbond

 1 réteg Microbond felhordása glettvassal, minden réteg előtt és után csiszolás

3) Brickcover 

1 réteg Brickcover hidrofobizáló bevonat felvitele

4) Base

1 réteg Cerbero Base egykomponensű impregnálószer felvitele

5) Gi.Gi. Sealer 

1 réteg Gi.Gi. Sealer impregnálószer felhordása fényes vagy matt színben

6) Cerbero Sealer 

1 réteg Cerbero Sealer matt záró impregnálószer felhordása matt színben

Recepcióspult szettek

bottom of page