top of page
Concrete
Betonfal

Beton úszómedence

A Microbond designbeton bevonat továbbfejlesztéseként 2020-ban az Ecobeton kiadta a PRIMER 4T és POSEIDONE termékeket az úszómedencék felületére kifejlesztve. A felület fugamentes kialakítása és higiéniai megoldása várható a termék használatával, a záró impregnálásnak köszönhetően az úszómedencék könnyen karbantarthatók. Egyedi design és exkluzív megoldás, a medence világos árnyalata révén a víz kék-zöld színe kiemelkedik a felhasználók számára.

medence1.jpg

Egyedi medence megoldások

A mikrocement burkolatok egyeid medence megoldások, kültéren is jól szuperálnak, UV-állók, jól ellenállnak a fagyási-olvadási ciklusoknak, rugalmas anyaguk révén nem keletkeznek rajtuk mikrorepedések. Kiemelt esztétikaii tulajdonságuk mellett praktikus és biztonságos megoldásoknak bizonyulnak a hagyományos alternatívák mellett - akár a medence külső vagy belső burkolataként választjuk. 

Csúszásmentes medence burkolat

A mikrocement medence legnagyobb előnye, hogy biztonságos, A1-es mezítlában csúszásmentességi minősítéssel rendelkezik. A dekorbeton habarcsban levő magas kvarchomoktartalom garantálja a biztonságos és önfeledt  szórakozást, ami a medencézést illeti. 

UV-álló burkolat

Az Ecobeton mikrocement rendszerek nem tartalmaznak műgyanta származékot, tehát 100 %-ig UV- állók, a burkolat nem sárgul be évek múlva sem,, megőrizve a burkolat szépségét, egyediségét. 

Szivárgásmentes medence burkolat

A negatív irányból érkező nedvesség minden burkolat legfőbb ellensége. Hiába a megfelelő előkészítés, amennyiben nem megfelelő anyagot választunk, úgy a pozitív irányból érkező nedvesség a mikrorepedéseken keresztül az alsóbb rétegekbe szivárog. A dekorbeton medence egy szivárgásmentes medence burkolat, mags rugalmasságával és elaszticitásával jól ellenáll a környezeti behatásoknak, időtállóvá téve medencénket. 

Ellenálló, karbantartható medence

A glettbeton bevonattal kivitelezett medence a megfelelő előkészítés mellett ellenálló, karbantartható medence burkolatként ismert. Az alkalmazott impregnáló rendszer biztosítja a burkolat vegyi és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállóságát. Ez a láthatatlan réteg felel a könnyű takaríthatóságért, is. Karbantartása pH semleges tisztítószerekkel (pl. Ecobeton Steinfix 60 vagy Micromed+) könnyedén lehetséges. 

Ajánlott általános rétegrend -
medence esetén

0.) Felület előkészítés:

Az aljzatnak szilárdnak, síknak, és tisztának (olaj-, zsír-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie, repedések és hibák nélkül.

1) Poseidone 

 2 réteg Poseidone felhordása glettvassal, minden réteg előtt és után csiszolás

2) Gi.Gi. Sealer 

3 réteg Gi.Gi. Sealer impregnálószer felhordása fényes vagy matt színben

Árajánlatkéréshez vedd fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page