top of page

Ügyfeled mikrocementet szeretne vagy esetleg bővítenéd a portfóliódat? 

2000-1333-max (1).jpg

Miért van szükségünk kivitelező partnerekre? 

Az elmúlt 4 évben rengeteg kivitelezést végeztünk minden alkalmazási területen, azonban mióta a gyártók is lettünk, a kivitelezési tevékenységre már nem tudunk házon belül koncentrálni. 

Helyette a gyártásra, termékfejlesztésre, anyagértékesítésre és a kivitelezők oktatására fordítunk nagyobb figyelmet. 

Kiket keresünk? 

Olyan festőket, burkolókat, kőműves szakembereket vagy olyan építőiparban jártas személyeket, akik bővíteni szeretnék portfóliójukat dekorbetonnal kapcsolatos ismeretekkel.. 

Mit nyújtunk a kivitelező partnereinknek? 

Cégünknél hárman dolgozunk beton üzletág szakértőként, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a dekorbeton kivitelezéséhez szükséges  instrukciókat a lehető legpontosabban, lényegretörően adjuk át kivitelezőinknek. Készítettünk egy szakmában teljesen egyedi Technológai útmutatót, melyben az Ecobeton mikrocement rendszerek kivitelezésének minden lépését bemutatjuk - az előkészítéstől kezdve a kivitelezésen át a tárgyi feladat teljes befejezéséig. Szakmai ügyfélszolgálatunk telefonon is választ ad, amennyiben elakadtál a tervezés, kivitelezés kapcsán. 

 

Az alábbi gomb alatt letölthető a kivitelezői segédlet: 

Hogy zajlik nálunk a folyamat? 

Érdeklődés beérkezése - kivitelezéssel együtt

Árajánlat tervezése

Informatív árajánlat, helyszínbejárás és szerződés 

Kivitelezés

Kivitelezés vége 

Az ügyfeleink tájékozódnak a honlapunkról, Facebook, Instagram, Pinterest felületeinkről és email-ben vagy telefonon érdeklődnek. 

Amennyiben az ügyfelünket kivitelezéssel együtt érdekli a tárgyi feladat, úgy kivitelezői partnereinket felkeressük. Az alábbi szempontok alapján mérlegelünk a kiválasztás során: 

- szakterület 

- lokáció 

 - szabad kapacitás 

- egyéb szempontok (projektár, hány főt igényel a feladat stb.)

Az ügyfeleink megkapják az árajánlatunkat, majd ha szimpatikus számukra, egy helyszíni bejárást tartunk a kivitelezővel.  Ezt követően megvizsgáljuk az informatív ajánlatunkat: ha a helyszín ismeretében módosítást igényel, akkor azt módosítjuk, és szerződést kötünk a tárgyi feladatra. Az ügyféllel cégünk szerződik. A kezdéssel kapcsolatban a kivitelezés előtti 1-2 hétben pontosítunk.

A kivitelezés megkezdése előtt az anyagot felveszi tőlünk kivitelező partnerünk és megkezdődik a kivitelezés. A kivitelezést folyamatosan figyelemmel kísérjük, és technológiai támogatást biztosítunk. 

Mikor a kivitelezés befejeződik, együtt bejárjuk a helyszínt. Ha minden rendben, visszaadjuk a munkaterületet az ügyfélnek és kiállítunk egy teljesítés igazolást. Ezt követően az alvállalkozó partnerünk megkapja a vállalási díjat.  

Milyen kötöttséget jelent ez? 

Tiszteletben tartjuk, hogy vannak saját munkáid és azok a legfontosabbak, de ha elvállalsz egy dekorbeton projektet, akkor mi is elvárjuk, ha saját projekt prioritással kezelnél minket. Ez nem csak feléd elvárás, hanem ezt mi is vállaljuk az ügyfelek felé. Nekünk az a célunk, hogy mindenki elégedett legyen: a kivitelező büszkén csodálja meg a munkáját, az ügyfél boldog legyen, ez éltet minket. Ugyanakkor ahhoz ragaszkodunk, hogy az általunk adott instrukciókat, rétegrendet, anyaggal kapcsolatos felhasználási módokat és a projekt kezdésének idejét a kivitelezőnk pontosan betartsa. Természetesen 2-3 hónapra előre pontos kezdési dátumot nem várunk el, de a kivitelezés kezdéséhez közeledve (1-2 hét) ügyfelünk és mi is elvárjuk a kiszámíthatóságot és megbízhatóságot.

Hogyan jelentkezhetek? 

Ha belevágsz a mikrocement kivitelezés világába, akár csak az ügyfeled projektjének teljesítése kapcsán, akár hosszabb távon szeretnél foglalkozni az anyagrendszerünkkel, akkor hívj minket a megadott elérhetőségeken és egyeztessünk! 

Rasman-Parti Eszter 

+ 36 30 072 6456

Dobrocsi Gergely

+ 36 30 866 4886 

beton@proseco.hu

bottom of page